TERUG   NAAR   DE   HOMEPAGE   ?? > > KLIK HIER < <

augustus 2010:

De Stichting Reunie Medan heeft voor zaterdag de 9e Oktober weer een bijeenkomst georganiseerd, de 44ste reunie van oud inwoners van Medan.

Op deze pagina meer

Er is een kleine kans dat in de maand september deze website een uitbreiding krijgt met Medan foto's uit de jaren '50. Een rondschrijven via de mailinglist zal dan uitgaan.

english latest updates can be found here, but only in dutch / for the time being ?

bahasa indonesia disini tambahan terachir, bahasa belanda saja / untuk sementara ?

Af en toe zie je ook Engels en Indonesisch, zodat de zoek machines ook daar (in den vreemde bijvoorbeeld) deze Medan School site voorschotelen.

Kijk ook eens bij overige scholen want voor de oud Plaju (bij Palembang) schoolgangers is er in Mei een reunie:
laatste nieuws: er wordt doorgewerkt  (dec-2007)

2009 Mei (kom nog steeds tijd en hulp tekort) maar
er is een reunie op 31 mei a.s.  Rolschaatsbaan, Zuiderpark Den Haag
voor de lagere school leerlingen van Pladju periode 1948 -  1958.

2008 .... December:
Eindelijk foto's toegevoegd over Medan toen, in de jaren vijftig en de jaren daarvoor.
November: verslagje over de Medan reunie in Rotterdam en het vervolg.
Oktober mailing rondgegaan over de reunie in Rotterdam van Stichting Medan Reunie op 26 oktober 2008.
tot mijn grote spijt zijn er zoveel andere dringender dingetjes dat aan bijwerken van deze website niet is toegekomen

25 november weer nieuwe klassefoto's van de St Jozephschool, van Henk Tweedy.
Het systeem is voorlopig zo dat nieuwe foto's eerst op een pagina met nieuwe foto's komen.
Sorteren komt later nog wel eens.

22 november nu wel de Beatrix school van nu verwerkt. Bezig met oude foto's van bekende plaatsen voor de fotopagina.

18 november besloten adressenlijst uitgebreid, fotos van de Beatrixschool op de hfdpagina.
Nwe klassefoto's bij de St Jozeph school

17 november: fotos op de hoofdpagina van de oranjeschool (school nu / Elisabeth ziekenhuis)

nieuwe klassefotos eerst op aparte pagina in het vervolg keuze menu op de rechterzijde.
15 november:
oude verhalen uit de emails van einde 2006 op het besloten deel geplaatst. Op de namenlijst onderaan een link naar een pagina met namen van andere scholen en korte schoolpagina verhaaltjes van daar.

5 November 2007 :
mailinglist (actief) in gebruik genomen en onze adressenlijst ingevuld.
Laat svp weten als dat mail bericht van 10 nov niet was aangekomen.
Het besloten deel heeft nu een grijze achtergrond.

Oktober 2007 :
deel van onze barang/buit uit Indonesia was verdwenen of druipnat nabezorgd. Vertraging dus en veel werk om bijvoorbeeld fotos te achterhalen die nog op computers in Indonesia stonden (waar de foto's op CD waren gezet).
Tussendoor kleine wijzigingen in de opzet van de site, bv: geen tussenpagina voor het inloggen, onderverdeling van het hoofdmenu op het rechterdeel van de pagina en andere kleine wijzigingen.

Juni 2007,
alle beschikbare klassefoto's op de site, aankleding iets aangepast waarna Jaap voor 2 maanden naar INdoland vertrok

Januari 2007 :
site opgedeeld in een publiek- en een afgeschermd deel vanwege privacy, en weer enkele foto's toegevoegd.

December 2006 :
paar klassefoto's toegevoegd van de verschillende scholen.

November 2006 :
de site geopend. Aanvankelijk gevuld met de foto's van de reunie van de oud Oranjeschool gangers. En een enkel algemeen fotootje.